Praise & worship Eurospirit 2018

…en er zal een tijd van grote benauwdheid zijn, zoals er niet geweest is sinds er volken bestaan, tot op die tijd toe. Maar in die tijd zal uw volk ontkomen: al wie in het boek geschreven wordt bevonden. (Daniël 12:1)
——————————————————————————————————–

MURIEL fotoGospelkoor “Refreshed”
(zie video’s onderaan)
en Muriël Blijd (links)

KOOR2


Gospelkoor & Band “Refreshed” uit Brussel/Vilvoorde


Gospelkoor & Band “Refreshed” uit Brussel/Vilvoorde won de 1e prijs tijdens een groot Gospelfestival in Dalfsen. Ook zijn ze regelmatig te zien bij de VRT op de Belgische nationale televisie.
—————————————————————————————

Eurospirit TV:   Worship met Muriël Blijd tijdens Eurospirit 2013

KOOR2

En ook in Eurospirit 2018:

Gospelkoor “Refreshed” & band
uit Brussel/Vilvoorde,  België
Zie de video’s

Gospelkoor & Band “Refreshed” uit Vilvoorde/Brussel won de 1e prijs tijdens een groot Gospelfestival in Dalfsen. Ook zijn ze regelmatig te zien bij de VRT op de Belgische nationale televisie.
———————————————————————————————————–

Gospelgroep “Refreshed” bij Eurospirit 2016, een verslag van hun voorganger:
Met bekende praise- en worshipnummers had Marie Mualaba, onze worshipleader, al van de eerste noten van ons optreden het hele auditorium mee. Maar het ging verder dan dat: honderden mensen zwaaiden met de handen, gingen op hun knieën, of lieten de tranen de vrije loop. De zalving van de Heilige Geest was op het podium en die Aanwezigheid sloeg over op het publiek dat heel open en ontvankelijk was. En daarna ging ik spreken.

Voor televisie
Het was mijn eerste prediking voor televisie. Het moest er dus ‘boenk’ op zijn. Maar, God was bij me. Ik voelde mij, ondanks een onstuimig kloppend hart, supergoed. Ik wist dat ik een boodschap van God had gekregen, daarvan was ik echt overtuigd. Ik werd hierin ook bevestigd na de dienst door de talloze positieve reacties. Ik wilde mijn visitekaartjes uit de auto halen die vlak naast de hal stond. Maar ik heb er meer dan 45 minuten over gedaan om heen en terug te komen. Eén ding staat echter vast: dit was voor mij en mijn team het mooiste moment met onze kerk en Gospelgroep Refreshed!
Pastor Eddy Haesaerts,
voorganger Gospelkerk Refreshed in Vilvoorde/Brussel
———————————————————————————————————-
Gospelband “Refreshed”

Met Ron Kennoly in 1998

United Eurospirit Gospel Choir in 2013

Eurospirit_United_Choir