Blog

Conferentie

28e EUROSPIRIT Conferentie
Hemelvaartsdag 30 mei:
LEG Auditorium.  Toegang vrij !
(bij Amsterdam Schiphol Airport)

Kruisweg 55,  Aalsmeerderbrug

11.00 – 13.00
1 uur pauze
14.00 – 17.00

Vrij parkeren naast de hal
Free Parking next to the Hall


De Eurospirit conferentie op Hemelvaartsdag, is weer in de Levend Evangeliegemeente in Aalsmeerderbrug. Toegang vrij, aanmelden is niet nodig.

Biografie Sprekers:
 
Stanley Hofwijks
is al 44 jaar voorganger van de bekende Maranatha Gemeente in Amsterdam. Het is een van de grootste multiculturele kerken in Nederland. Tevens heeft hij het apostolisch overzicht over nog enkele andere kerken in Nederland. Samen met broeder Stanley en enkele anderen zijn we de eerste (jaarlijkse) Eurospirit conferentie in 1992 gestart in de Sporthallen Zuid in Amsterdam.


Kees van Velzen spreekt regelmatig in binnen- en buitenland voor de organisatie “Christenen voor Israël”.
Tevens is hij vaak te zien en te horen in diverse televisieprogramma’s van Family7.


Leen Koster
komt uit een ongelovig gezin. Zijn moeder, een Jodin, zei altijd: ”Als God zou bestaan, dan is het een bruut. Ik heb zoveel meegemaakt. Veel familieleden zijn in de oorlog vergast en al het andere… Nee, God bestaat niet.” Leen groeide dan ook op met diezelfde gedachte. Eind 1989, kwam Leen op een wonderbaarlijke manier tot geloof. Midden in de nacht verscheen de Heer aan hem in een verblindend licht. Jezus Christus sprak tot hem en zo werd Leen geroepen om het evangelie te verkondigen. Op 14 november 1999 stichtte hij de Volle Evangelie Gemeente “Het Kruispunt”, in Nieuwerkerk a/d IJssel, waar hij tot op de huidige dag de voorganger van is. Leen is een veelgevraagd spreker, zowel in Nederland, alsmede in het buitenland. Naast voorganger is Leen ook songwriter en zanger. Hij heeft 2 cd’s gemaakt en voor de tweede keer in 3 jaar tijd is hij  genomineerd voor een zilverenduif Award.

     
Ellen en Bert  Panhuise        met Ron Kenoly                met Joseph Prince

Help ons met uw gift om onze wekelijkse televisieuitzendingen bij Family7 en TBN Europe (82 landen) te bekostigen. Stichting Eurospirit:  NL28INGB0000007373

ANBI
Stichting Eurospirit is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI).
Uw giften zijn binnen de fiscale mogelijkheden aftrekbaar voor de belasting.
RSIN/ANBI: 800707606 Leeuwarden
——————————————————————————————————-
U kunt ons korte rekeningnr. 7373  invullen (alleen via internetbankieren)
als u een gift overmaakt naar Eurospirit.
Iedere Nederlandse bank zet dit dan AUTOMATISCH direct over naar ons lange IBAN nummer.
——————————————————————————————————-

Stands bij elke Eurospirit conferentie
 

————————————————————————–
———————————————————————————————–
Eurospirit Hemelvaartsdag 2018, reacties:
Het thema van de EuroSpirit conferentie was “Het belang van de Heilige Geest”. Dat kwam ook heel duidelijk in de prediking en het onderricht van de gastsprekers naar voren. Aan het eind van de dienst kwamen mensen naar voren voor gebed en voor de vervulling van- en verdieping in de Heilige Geest. Velen werden aangeraakt. Als medewerker in het pastorale team mocht ik ervaren dat de mensen open en klaar waren om te ontvangen. Al na een kort gebed of een aanraking werden ze al vervuld en sommigen begonnen spontaan in tongen te bidden. Ook waren er bevrijdingen en werden banden verbroken in de machtige naam van de Jezus!
Stevan de Boer
———————————————————
Het was een geweldige, onvergetelijke gezegende conferentie. De Heer heeft ons ondergedompeld in de Geest van aanbidding; heb zo genoten van Zijn aanwezigheid ik voelde mij in hemelse sferen.

Piet Boxem
———————————————————–
Geweldige Diensten en Krachtige aanbidding ! Glory Hallelujah ! God Bless you all !
Lucienne van Mulken (België)
———————————————————–

————————————————————————–
———————————————————-
Eurospirit 2017, reacties:
EUROSPIRIT 2017 was een zeer gezegend evenement ondanks de geestelijke strijd die er aan vooraf ging vanwege het thema “Bijbelse profetie over de eindtijd”! Zelfs in de ochtendsamenkomsten was de zaal afgeladen vol!

————————————————————————————————
Geweldig dat jullie Amir hebben uitgenodigd!  We volgen hem nu een aantal maanden en zijn laaiend enthousiast over zijn boodschap. We promoten hem zo veel mogelijk en nu kunnen we ook vertellen dat hij in NL komt spreken. SUPER!! Zijn uitleg van de bijbelse profetieën in combinatie met zijn inside kennis van de politieke situatie in Israël en het Midden Oosten zegent ons steeds opnieuw. Nogmaals veel dank en Gods zegen! Mieke Riet
——————————————————————————————————–—————–

 Meer getuigenissen over Eurospirit:

Bij Eurospirit leer je altijd leuke, gelijkgestemde mensen kennen, en bij binnenkomst ervaarde je de aanwezigheid van onze Heer en Heiland,  wat een liefde was er aanwezig, en een kracht alle drempels waren weg, vrije aanbidding zeer powerfull kan niet wachten tot de volgende Eurospirit.  Fam. Raes Westerhof, Maastricht.

Wat een gezegend feest is het altijd bij Eurospirit..  Puur vuur heb ik ervaren zo goed was het.  Pastor Wouter Weistra

Super goeie worship !  Hanna Rosenberg

Wat een zegen en aanwezigheid van de Heilige Geest…      Ingrid

Wat een gezegende Eurospirit! Wij waren gekomen met een voorganger uit Macedonië en hij werd genezen aan z’n voet tijdens de aanbidding..  Klara Kasapov

Bijzondere dagen gehad. Tastbare aanwezigheid van Gods Geest. Wat een vurige sprekers. Het Woord doortrok je geest, ziel en lichaam. Niet te missen dagen, dit blijft doorwerken! Bedankt!
Daniëlle Vermeersch.

It has been awesome! The Spirit of God was moving, and touched people! Praise you Jesus!
H. Bernard

Hey Bert, Ik wil even zeggen dat ik een geweldige tijd heb gehad op de conferentie.
Wat een geweldige mannen van God die spraken.
Een zeer geslaagde conferentie. Ik zit gewoon nog na te genieten.
Groet,   Armand

Ik was bij Eurospirit met Pastor Lucas Rahanar uit Roemenië.  Ik ben bij Eurospirit opgebouwd, gezalfd en gereleased om Gods werk op een nieuw niveau te verwezenlijken! Yeah! God is sooooo good!! 

 ——————————————————————————————————-


EuroSpirit2014

Foto: Eurospirit 2014.

—————————————————————
Getuigenissen Eurospirit 2014
Wat zijn het GEWELDIG MOOIE en GEZEGENDE dagen geweest, ik heb geen woorden voor de Heerlijke en krachtige aanwezigheid van God die we hebben mogen ervaren. En dat jonge meisje dat werd genezen, oh, het raakte mij zo diep. Later zullen we horen van alle genezingen die hebben plaats gevonden. Dank je Bert en Ellen, Nathan en Barry & Batya, en iedereen! ik ben zo dankbaar voor dit werk wat jullie doen. Jullie zijn een enorme bemoediging voor Nederland, dank je voor je moed en volharding. Deze Eurospirit 2014 heeft mij nieuwe vreugdevolle hoop gegeven voor wat God wil doen in Nederland en Europa! DANK U VADER, DANK U JEZUS, DANK U HEILIGE GEEST, HALLELUJAH !!! Maria

Bert het was een geweldige gezegende bemoedigende Eurospirit conferentie. Heel indrukwekkend. Edward

Het was zeer mooi en bemoedigend en wat een power! Prijs de Heer en dank u dat wij dit mochten meemaken we kijken alweer uit na de volgende; jammer genoeg nog een jaartje wachten.. Ricardo

Dank je wel Bert voor de onvergetelijke dagen op Euro Spirit. Wij zijn super bemoedigd en God enorm dankbaar voor Zijn Woorden naar mij toe. Wouter

Wij hebben ontzettend genoten van de Eurospirit conferentie, en met aandacht geluisterd. Zeer inspirerend en onder de indruk van de sprekers hoe Gods woord werd gebracht. Gods zegen op jullie werk. Ivonne, Sarina  en Fokke.
——————————————————————-

BERT lage resolutieHelp ons met uw gift voor onze wekelijkse TV uitzendingen en om de voorbereidingen te bekostigen van de komende jaarlijkse Eurospirit conferenties Stichting Eurospirit:  NL28INGB0000007373
Eurospirit is ANBI erkend:  RSIN/ANBI nr. 800707606  Leeuwarden.

Rekeningnr. 7373  invullen als u een gift overmaakt via telebankieren. Uw bank zet dit automatisch over naar ons lange IBAN nummer. (Onlangs kregen we een vergunning om ons korte gironummer 7373 weer te gebruiken)
————————————————————————–
————————————————————————–
————————————————————————–
————————————————————————–

——————————————————————————————————
——————————————————————————————————
Bert Panhuise, uitvinder/inventor van het kitesurfen
tarifa_kitesurfing_camp

Comments are closed.