Bestelformulier Boek: Ontsnapt

boekbertOmschrijving van het boek
Titel: Ontsnapt
Auteur: Bert Panhuise
Prijs: € 15,00

Dit boek bevat het spannende levensverhaal van Bert Panhuise. Twee keer ontsnapte hij aan de sterke arm van justitie  op zoek naar de vrijheid, maar de derde keer kwam hij écht vrij door de hulp van een ándere sterke Arm…  In de Koepelgevangenis van Breda ging hij de confrontatie aan met drie Duitse oorlogsmisdadigers, de bekende “Drie van Breda”. Er kwam zelfs een commissie van de Tweede Kamer aan te pas.

Hoewel hij door zijn verslaving aan speed lichamelijk erg verzwakt was, begon hij na zijn bekering samen met zijn vrouw Ellen een watersportbedrijf op het Franse eiland Corsica en vond hij in de jaren tachtig een nieuwe sport uit; het kitesurfen. Nog altijd een wereldwijde rage. later werd hij Europees kampioen windsurfen en 17e bij de wereldkampioenschappen in Sardinië. Hij was dus niet alleen geestelijk, maar ook lichamelijk hersteld. Ook in de jaren die volgden zat hij niet stil. Bert ontwikkelde zich tot ondernemer, schrijver, organisator van conferenties en producent van televisieprogramma’s

Er zijn drie bestelmogelijkheden:

1. Bestellen en betalen per Bank

Maak 15,- euro over naar stg Eurospirit, GIRO 7373 met vermelding: BOEK ONTSNAPT en vermeld uw naam en adres.  U betaalt geen portokosten.
(Via internetbankieren hoeft u alleen maar 7373 in te vullen. Uw bank zet dit automatisch over naar IBAN)

2. Via internet:

3. Via de boekhandel