Boek: Ontsnapt

Het boek Ontsnapt met mijn levensverhaal is echt een boek om weg te geven aan mensen die de Heer niet kennen. De eerste druk van 2000 boeken was snel weg, mede omdat we  honderden boeken hebben weggegeven aan organisaties die werken met gedetineerden in gevangenissen in Nederland en in België.

Als u iemand kent die leeft aan de zelfkant van de maatschappij of worstelt met verslavingen, etc., geef hem of haar dan dit boek. Bestellen kan via een email naar info@eurospirit.nl of via het contactformulier op deze site.
Als u het boek bestelt via deze site krijgt u een extra boek er GRATIS bij om weg te geven.


U kunt deze nieuwe druk (nu met foto’s in kleur) ook verkrijgen via de evangelische boekhandel 
en via de uitgever Gideon: Tel:  0183-581696  E-mail: info@gideonboeken.nlAanbevelingen
:

 Bert, ik heb met veel plezier je makkelijk leesbare levensverhaal gelezen. Mooi om te zien hoe je God en je vrouw gevonden hebt en hoe dit je leven radicaal veranderd heeft. Van vechtersbaas tot evangelist. God heeft je hart geraakt en je boosheid omgezet in liefde en genade voor je medemens. Een geweldig getuigenis. Van harte aanbevolen.
Joël Voordewind, Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie

Bert, dank voor de toezending van je boek. En dank voor je vrijmoedige relaas over je leven. Ik heb het in één keer uitgelezen en ik kreeg als eerste gedachte dat jullie geroepen zijn als “ervaringsdeskundigen” voor de velen die in duisternis wandelen.
Bert Dorenbos, Schreeuw om Leven

“Ontsnapt!” Een betere titel kan ik niet bedenken, want Bert is letterlijk ontsnapt aan drank, drugs, vechtpartijen en de dood. In zijn jonge jaren was dit zijn leven tot hij uiteindelijk werd gepakt en achter de tralies verdween. Na verloop van tijd kwam hij wel weer vrij, maar de echte ontsnapping kwam pas toen Bert een ontmoeting had met Jezus. Daarna werd alles anders. Samen met zijn vrouw Ellen leidt hij alweer 26 jaar de jaarlijkse Eurospirit conferentie en zendt hij al 24 jaar wekelijks geloofsopbouwende televisieprogramma’s uit. Van harte aanbevolen, dit spannende en meeslepende levensverhaal. Ontdek hoe ook jij kunt “ontsnappen”.
Jaap Dieleman, De Heilbode & Abba Child Care Int.

Ontsnapt is het ontroerende levensverhaal van Bert Panhuise. Dit boek zou royaal onder de jeugd verspreid moeten worden, omdat het een levend getuigenis is van iemand die, in de stormen van het leven, God heeft gevonden. De jeugd gaat door veel stormen heen en velen zijn de weg kwijtgeraakt. Dit boek is een getuigenis van Gods Liefde en genade. Krachtig aanbevolen! Evangelist
Jaap Kooij, oprichter Hij Leeft Zending

Ik ben onder de indruk van dit boek. Het is het levensverhaal van de persoon die het eerste patent van het kitesurfen in Europa vastlegde. Het boek dat leest als een misdaadroman vertelt over zijn criminele jeugd, ontsnapping uit de gevangenis, zijn bekering en ontsnapping aan het criminele leven en het opzetten van een windsurfschool op Corsica. Je leest het in één adem uit.
Stefan van der Kamp,  bekende kitesurfer

Tijdens onze vakantie las ik dit boek van Bert Panhuise. Het boek liet zich makkelijk lezen en ik kon het moeilijk wegleggen. De schrijfstijl van Bert maakt het lezen tot een prettige en ontspannen bezigheid. ‘Ontsnapt’ gaat over het leven van Bert en zijn vrouw Ellen. Een turbulent leven dat zich het best laat omschrijven als één doorlopend avontuur. Een bijzonder boeiend en meeslepend getuigenis van Bert met als hoogtepunt zijn bekering, de belangrijkste ‘ontsnapping’ van zijn leven. Ik vind dit in alle oprechtheid een heel goed boek voor evangelisatie. Daarom bid ik, dat het veel mensen zal helpen bij hun eigen “ontsnapping”. Want Bert, hem een beetje kennende, heeft het vooral daarvoor geschreven. Nogmaals, van harte aanbevolen.
Jan Meijerink, voorganger Evangelie Gemeente Diemen

In dit levensverhaal van Bert zie je de passie en drive om zijn punt voor God te maken. Gedetailleerd en uit het leven gegrepen. Zonder omwegen. Maar ook vol genade en begrip voor de zondaar. Een boek dat je in één keer uitleest en dat mensenharten beroert. Een uitermate eerlijk en spannend boek. Een boek waarvan ik aanraad om er meerdere exemplaren van te bestellen. Om uit te delen aan zo veel mensen die worstelen met dit bestaan, vooral hen die leven aan de zelfkant van de maatschappij. Ook bij ons in België. Van harte aanbevolen!
Eddy Haesaerts, voorganger van Gospelkerk Refreshed in Brussel/Vilvoorde.