Programma

De 3e Bible Prophecy eindtijdconferentie met Amir Tsarfati op 11 en 12 december wordt verzet naar 27 en 28 augustus 2021. 

De 4e Bible Prophecy eindtijdconferentie zal D.V. zijn op 20 November 2021 in de grote Bethel kerk in Drachten..

“Zo zegt de HERE, de Koning en Verlosser van Israël, de HERE der heerscharen:
Ik ben de eerste en Ik ben de laatste en buiten Mij is er geen God”   (Jesaja 44:6).Hier enkele reacties op de afgelopen conferentie met Amir Tsarfati:

Het was gaaf, de aanbidding, de ontmoeting met broers en zusjes van Gods gezin. Het met elkaar lofprijzen en zingen.. Ja 10.000 redenen tot dankbaarheid. En de studies.. wow! Kortom, het was een gezegende tijd.
Ik stond met mijn fiets aan de kant toen de bezoekers met z’n allen de straat uitreden richting de A12. Ik heb daar staan bidden voor al die inzittenden: “Vader zegen deze mensen deze lieve broers en zussen in Jeshua, geef hen en ons wijsheid, inzicht en kracht om deze zegen door te geven..
Helene Nieuwerf

Thank you br. Bert and Ellen for inviting Amir; he is a great teacher, a beautiful anointed holy man of God, and speaks like the old prophets. Thank you, and every one who assisted you to make this possible. May the Lord bless all of you..
Anita van der Zwan

Dit doet me zo goed om een stukje gezonde leer te horen in deze verwarde tijd van preteristen en “Kingdom Now” dwaling. (zie ook de 5 minuten video hieronder).
Pastor Jan Barendse Sr.

 

Alle video’s  staan nu op ons Eurospirit Gospelnet Youtube kanaal:
https://www.youtube.com/channel/UC-VPfW2Pw_qpIHCIq4ZNBsw

“Geweldig dat jullie Amir hebben uitgenodigd!  We volgen hem nu een al een tijd en zijn laaiend enthousiast over zijn boodschap. We promoten hem zo veel mogelijk en nu kunnen we ook vertellen dat hij in Nederland komt spreken. SUPER!! Zijn uitleg van de bijbelse profetieën in combinatie met zijn inside kennis van de politieke situatie in Israël en het Midden Oosten zegent ons steeds opnieuw. Nogmaals veel dank en Gods zegen!”
Mieke van ‘t Riet (Soest)

Dank voor al Uw arbeid en inspanning voor het organiseren van de EuroSpirit Conferentie en TV-uitzendingen, en vooral met zo’n een geweldige spreker en leraar als Amir Tsarfati. Nederland mag blij zijn met zo’n een gezegende Godvrezende, profetische leraar. Ik ben echt gezegend, en ik vind het geweldig om zijn boodschap over de eindtijd te horen. Moge de Heer de ogen van de blinde en oren van de dove openen en openbaring en onderscheiding en de juiste visie geven aangaande Zijn Woord .  Moge de Heer u en uw vrouw en het team rijkelijk zegenen !
Anita van der Zwan


AMIR TSARFATI sprak in Manilla, de Filippijnen, over de opname van de gemeente:
Amir Tsarfati LIVE VIDEO: Klik onder..
q=amir+tsarfati+the+mystery+of+the+rapture&view=detail&mid=1F81704517F99380633A1F81704517F99380633A&FORM=VIRE

 —————————————————————————————————————
Grote delen van de conferentie worden later op de televisie uitgezonden via Family 7  en TBN Europe (in 82 landen in Europa, Noord-Afrika en delen van Azië).
The Eurospirit conventions will be broadcast on Family7 (Dutch cable) and by TBN Europe into 82 European countries, Israël, North-Africa and parts of Asia..

EUROSPIRIT TELEVISION  A VOICE OF HOPE FAM7 Logo

ANBI
Stichting Eurospirit is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI).
Uw giften zijn binnen de fiscale mogelijkheden aftrekbaar voor de belasting.
RSIN/ANBI: 800707606 Leeuwarden
——————————————————————————————————-
U kunt ons korte rekeningnr. 7373  invullen als u een gift overmaakt naar Eurospirit via internetbankieren.
Iedere Nederlandse bank zet dit dan DIRECT over naar ons lange IBAN nummer (u ziet dit direct in uw scherm).
Eurospirit 2014 in de Amstelhal-Borchland in Amsterdam/Duivendrecht