EuroSpirit TV & Conferenties

Bible Prophecy eindtijdconferentie met Amir Tsarfati uit Israël

De 3e Bible Prophecy conferentie met Amir op 11 & 12 december wordt uitgesteld naar 27 en 28 augustus. We gaan dan weer terug naar de Basiliek in Veenendaal.. (bestelde kaarten blijven uiteraard geldig)..

We zullen even geen nieuwe aanmeldingen accepteren omdat we niet weten hoeveel mensen er toegelaten worden volgend jaar.  We gaan er van uit dat er in eerste instantie niet meer mensen worden toegelaten als vóór de “kleine lockdown”van 28 september.Voor de grote zalen en hallen waren dat ongeveer 450 bezoekers per dag en op dat aantal zitten we nu al bijna, zowel voor de vrijdagavond als op de zaterdag (in totaal dus 900 maximaal). En met deze aantallen laten we het ook beslist doorgaan eind augustus 2021. Pas als er meer mensen worden toegelaten door de overheid kunt u zich weer aanmelden. Dus kijk op deze website (en EventsforChrist.nl) en zie ook onze advertenties in het voorjaar.

De 4e Bible Prophecy conferentie is DV op 20 November 2021 in de grote Bethel kerk in Drachten

“Omdat gij het bevel bewaard hebt om Mij te blijven verwachten, zal ook Ik u bewaren (behoeden) voor de ure der verzoeking die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken hen, die op de aarde wonen”   (Openbaring 3:10)

…en er zal een tijd van grote benauwdheid zijn, zoals er niet geweest is sinds er volken bestaan, tot op die tijd toe. Maar in die tijd zal uw volk ontkomen: al wie in het boek geschreven wordt bevonden. (Daniël 12:1)


De Eurospirit conferentie met ondermeer Gospelkoor en band “Refreshed” uit Brussel/Vilvoorde

Gospelkoor en band “Refreshed” uit Brussel/Vilvoorde. Ze zijn vaak te zien op de nationale TV in België.
Ze bereikten de halve finale in “Belgiums Got Talent” en ze wonnen de publieksprijs op een gospelfestival
in Ommen. Eén van de juryleden zei: “een fantastisch optreden met internationale allure..”


LEG Auditorium Aalsmeerderbrug, Kruisweg 55, Eurospirit conferentie Hemelvaartsdag

Hier enkele (van de vele) reacties op de afgelopen conferentie met Amir Tsarfati:

Dit doet me zo goed om een stukje gezonde leer te horen in deze verwarde tijd van preteristen en “Kingdom Now” dwaling.  Pastor Jan Barendse Sr.

Het was gaaf, de aanbidding, de ontmoeting met broers en zusjes van Gods gezin. Het met elkaar lofprijzen en zingen.. Ja 10.000 redenen tot dankbaarheid. En de studies.. wow! Kortom, het was een gezegende tijd.
Ik stond met mijn fiets aan de kant toen de bezoekers met z’n allen de straat uitreden richting de A12. Ik heb daar staan bidden voor al die inzittenden: “Vader zegen deze mensen deze lieve broers en zussen in Jeshua, geef hen en ons wijsheid, inzicht en kracht om deze zegen door te geven..
Helene Nieuwerf

Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor de geweldige diensten met Amir Tsarfati. Jullie hebben werkelijk aan alles gedacht, zo super, zo gastvrij, alles liep op rolletjes! Nogmaals mijn hartelijke dank! Nu begreep ik dat hij volgend jaar december weer komt, vanaf wanneer kan ik dan kaartjes bestellen? Want dit wil ik natuurlijk niet missen! Graag hoor ik van jullie. Gods onmisbare Zegen en Zijn shalom.
Carla Molenaar

Thank you br. Bert and Ellen for inviting Amir; he is a great teacher, a beautiful anointed holy man of God, and speaks like the old prophets. Thank you, and every one who assisted you to make this possible. May the Lord bless all of you.. 
Anita van der Zwan


Amir Tsarfati in de “Basiliek” 29 & 30 november 2019.  Alle video’s van deze conferentie staan nu op ons Eurospirit Gospelnet Youtube kanaal:
https://www.youtube.com/channel/UC-VPfW2Pw_qpIHCIq4ZNBsw


The annual Eurospirit conventions will be aired on television all over Europe
Eurospirit Television, weekly faithbuilding TV broadcast since 1993


ANBI
Stichting Eurospirit is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI).
Uw giften zijn binnen de fiscale mogelijkheden aftrekbaar voor de belasting.
RSIN/ANBI: 800707606 Leeuwarden
——————————————————————————————————-
Giro 7373: Dit korte rekeningnummer kunt u alleen gebruiken als u een gift overmaakt naar Eurospirit via internetbankieren. Iedere Nederlandse bank zet dit dan automatisch over naar ons lange IBAN nummer (u ziet dit direct in uw scherm).
————————————————————————————————————————–

Onder:  Amir spreekt over “De Weerhouder” deel 1.  Zie ons YouTube kanaal voor deel 2..

—-
Johan vd Brugge (links), al sinds 1993 onze penningmeester, werd 70 jaar..


Ellen was gelukkig weer helemaal de oude na het implanteren van een pacemaker

ES 2014 FOTO

 

 Eurospirit 2014 in de Amstelhal Borchland in Amsterdam/Duivendrecht