EuroSpirit TV & Conferenties

Bible Prophecy eindtijdconferentie met Amir Tsarfati uit Israël

Onze 3e Bible Prophecy conferentie met Amir hebben we  uitgesteld naar
27 en 28 augustus. We gaan dan weer terug naar de Basiliek in Veenendaal..
(bestelde kaarten blijven uiteraard geldig)..

Laatste Nieuws:
Zoals u wellicht heeft vernomen worden er nu testen gedaan door de overheid om congressen een evenementen weer te kunnen toestaan met meer publiek. Ik heb zojuist een brief geschreven aan Staatssecretatis Mona Keijzer en andere politici met de vraag om ook rekening te houden met gebouwen die buitenluchtventilatie hebben, zoals ook de Basiliek in Veenendaal, waardoor er (volgens natuurkundigen) nog meer mensen in kunnen dan de 450 per dag waar we ons nu op richten.

Dus hebben we goede hoop dat we in augustus meer mensen kunnen toelaten.  We houden u op de hoogte..

We zullen nog even geen nieuwe aanmeldingen accepteren omdat we niet weten hoeveel mensen er toegelaten worden in augustus.  We gaan er van uit dat er in eerste instantie niet meer mensen worden toegelaten als vóór de “kleine lockdown”van 28 september.Voor de grote zalen en hallen waren dat ongeveer 450 bezoekers per dag en op dat aantal zitten we nu al, zowel voor de vrijdagavond als op de zaterdag (in totaal dus 900 maximaal). En met deze relatief kleine aantallen laten we de conferentie toch beslist doorgaan eind augustus 2021. Pas als er meer mensen worden toegelaten door de overheid kunt u zich weer aanmelden. Kijk op deze website en zie ook onze advertenties en TV-promo’s in 2021. 

See the link below our 2021 event on the Behold Israël site. Ons 2021 event nu ook op de site van Amir..
https://beholdisrael.org/event/eurospirit-conference-2021/


Amir Tsarfati was in de “Basiliek” in Veenendaal op 29 & 30 november 2019.
Op 27 & 28 augustus hopen we het weer te organiseren in de “Basiliek”

“Omdat gij het bevel bewaard hebt om Mij te blijven verwachten, zal ook Ik u bewaren (behoeden) voor de ure der verzoeking die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken hen, die op de aarde wonen”   (Openbaring 3:10)

…en er zal een tijd van grote benauwdheid zijn, zoals er niet geweest is sinds er volken bestaan, tot op die tijd toe. Maar in die tijd zal uw volk ontkomen: al wie in het boek geschreven wordt bevonden. (Daniël 12:1)


Amir in het LEG auditorium Aalsmeerderbrug, Eurospirit conferentie Hemelvaartsdag 2018


Ellen was gelukkig weer helemaal de oude na het implanteren van een pacemaker in 2018

Bert en Ellen en het hele Eurospirit team, ik wil jullie allemaal bedanken voor de geweldige diensten met Amir Tsarfati. Jullie hebben werkelijk aan alles gedacht, zo super, zo gastvrij, alles liep op rolletjes! Nogmaals mijn hartelijke dank! Nu begreep ik dat hij dit jaar weer komt, vanaf wanneer kan ik dan kaartjes bestellen? Want dit wil ik natuurlijk niet missen! Graag hoor ik van jullie. Gods onmisbare Zegen en Zijn shalom.
Carla Molenaar

Thank you br. Bert and Ellen for inviting Amir; he is a great teacher, a beautiful anointed holy man of God, and speaks like the old prophets. Thank you, and every one who assisted you to make this possible. May the Lord bless all of you.. 
Anita van der Zwan


The annual Eurospirit conventions will be aired on television all over Europe
Eurospirit Television, weekly faithbuilding TV broadcast since 1993

ANBI
Stichting Eurospirit is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI).
Uw giften zijn binnen de fiscale mogelijkheden aftrekbaar voor de belasting.
RSIN/ANBI: 800707606 Leeuwarden
——————————————————————————————————-
Giro 7373: Dit korte rekeningnummer kunt u alleen gebruiken als u een gift overmaakt naar Eurospirit via internetbankieren. Iedere Nederlandse bank zet dit dan automatisch over naar ons lange IBAN nummer (u ziet dit direct in uw scherm).
————————————————————————————————————————–

—-
Johan vd Brugge (links), al sinds 1993 onze penningmeester, werd 70 jaar..

ES 2014 FOTO

 

 Eurospirit 2014 in de Amstelhal Borchland in Amsterdam/Duivendrecht